Картонени пликове и опаковки с лепенка на капака

Разни

Ако сте представител на хранително-вкусовата промишленост, то без съмнение ще се нуждаете от специални картонени опаковки. Представяме Ви ценни ресурси, касаещи опаковането на храни.

Много от нас са се сблъсквали с наранена или повредена пратка при покупка, направена онлайн. За съжаление, любезните куриери не винаги са достатъчно внимателни. Фирма „Поликарт ООД“  предлага на пазара картонени кутии и пликове, създадени с цел да защитят пратките при транспортиране, са едни от най-качествените на пазара. Без значение кое от двете ще изберете за транспорта на вашата пратка, със сигурност ще останете доволни.

„Поликарт ООД“ е производител на опаковки с лента, картонени пликове, които се различават по вид, материал и форма. Предлагаме различни кутии, опаковки, кашони, пликове, етикети от различни видове хартия, мукава, картон, фолиа, велпапе, и други. Също се произвеждат опаковки с различен печат от картон, хартия, фолио, велпапе, етикети от самозалепващи хартии и фолиа.

Едни от нашите качествени продукти, които предлагаме на пазара са кашони от велпапе с печат и лента, картонени кутии и опаковки, пликове, джобове с лепенка или лента.

Картонени пликове

Картонените пликове са подходящи за пренос на важни документи, като предпазват от наранявания. Те могат да са с различна големина, подходящи за различни важни формуляри. Всички наши клиенти, които ни се доверяват остават доволни.

Картонени опаковки с лента

Фирмата предлага богат избор от размери и форми, както и възможност за избор на типа залепване – със самозалепващи ленти и цип за отваряне. Разполагаме с подходящи видове лепила за всякакъв вид предназначение.

Опаковките, които са подходящи за транспорт са хартиените пликове за пратки, картонени и хартиени джобове, пликове (с печат, лента, прозорец), плик/кутия с променящ се обем.

Фирмата обработва и много материали като велпапе (бяло и кафяво), всички видове вълна и хартия, бяла, рециклирана и крафтова хартия, мукава на листа, самозалепваща хартия (бяла, крафтова, PVC и полиестер, бял, рециклиран и крафтов картон.

Ето от къде можете да поръчате хартиени пликове с капаци, както и много друхи сходни продукти:

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria

тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт

ел. поща: sales@polycart.info

тел: 0721 66145 офис Костинброд – 02 929 4951 – офис София информация и продукти: www.polycart.info; поръчки и проследяване:

Add a comment