Да подарим марков парфюм – отживелица ли е подобен тип подарък?

Разни

Да направите подарък на половинката си, това е чудесно нещо, тъй като прави щастливи и двамата, и Вас, докато избирате какво да подарите , и получателят, човекът срещу вас.

Изключително важно е да подаряваме! С повод, без повод, да правим приятни изненади.

В настоящата статия ще Ви споделим тайни от кухнята, касаещи подаряването на маркови парфюми.Приятно четене.

Как да изберете точен парфюм, подходящ за съответната личност, представяме Ви кратки съвети…

Доскоро парфюмът като подарък се смяташе за лоша форма, но днес мъжете използват аромати на рози, а жените предпочитат тютюневи нотки. Парфюмите стават все по-неутрални по отношение на пола, а бутилките се превръщат в истински арт предмети. Особено изкуство е свързването на енергията на камъка, украсяващ бутилката, със съдържанието й. Колекцията Le Gemme на Bvlgari е колекция от аромати, които символизират редки скъпоценни камъни: цитрин, перидот, карнеол, лапис лазули, тигрово око, сапфир, малахит, кехлибар, гранат, оникс – повече от 15 от най-ценните камъни. Затова парфюмът може да бъде идеален подарък – умерено несериозен, достатъчно сериозен и никога излишен.

Обонятелни групи

Най-сигурният начин да угодите е внимателно да научите за любимите аромати на получателя, въз основа на които можете да изберете композиция от на общи ароматни нотки. Друг вариант е да търсите по най-любимата група, независимо дали е ориенталска, флорална, шипрова и други. Нормално е да се представя подобен аромат, защото в идеалния случай парфюмният гардероб трябва да има различни в зависимост от повода, настроението, стила, сезона и дори деня. Може би точно тази композиция ще стане незаменима по празниците или основен аксесоар на партита.

Едно от най-важните правила за избор на аромат е той да не е за вас самите. Тоест, когато се търси композиция като подарък, не може да се изхожда от лични предпочитания. Необходимо е да се вземат предвид много характеристики – от характера до начина на живот. Например, едно активно и спортно момиче със сигурност ще оцени цитрусова композиция като Маравиля, базирана на нотки на лимоново дърво, абсолют от портокалов цвят и есенция на пачули. В унисон с този весел аромат има и цитрин, украсяващ бутилката, който създава положително настроение. Такова момиче ще хареса и свежата зелена композиция Lilaia с нотки на дървесна мастика (напомняща аромата на кедър, бор, тамян), мента, портокал и мате. Композицията предава енергията на перидота, символ на живота и просперитета. И двата камъка – цитрин и перидот – са чудесни за такива зодиакални знаци като Близнаци, Лъв, Дева и Везни. Подобна техника може да се използва за избор на аромат за мъж. Ярка цитрусова композиция с тигрово око, символизираща енергия и смелост върху капачката на бутилката, ще подхожда на активни мъже с творчески професии.

За спокойно и разумно момиче подходящ подарък би бил дървесен или прахообразен аромат, например Ashlemah с виолетка, която е леко освежена от лавандула, или топла Calaluna, където сандалово дърво, ирис с дървесно-земен и меден оттенък, като както и хелиотроп, напомнящ марципан, се чуват. Първата композиция е свързана с аметист, който ви настройва за медитация и се смята за символ на спокойствие, което е добро за почти всеки знак от зодиака. Бутилката на аромата Calaluna е украсена с лунен камък, който развива интуицията и насърчава хармонията. Екстрактът от мента здравец, лавандула и дъбов мъх в свежата и чиста фужерна композиция на Malakeos е истинска класика на мъжките аромати. Бутилката е украсена с малахит, който символизира хармонията и спокойствието. Прагматичният човек също ще оцени не по-малко свежата, но малко по-пикантна композиция на Амберо с джинджифил, розов пипер, шафран и ветивер.

Парфюмът Versace Crystal Noir е изключително изискан и гарантираме, че ако го подарите, то ще ударите 10-ката! Като сребристи падащи звезди и искрящи черни диаманти, Versace Crystal Noir очарова със своята неповторимост, с уникален стил и неповторим аромат.

Е, дано да сме Ви бил иполезни!

Add a comment