Необходима техника за отпушване на канали

Отпушването на канали не е никак лесно начинание. Ако се нуждаете от отпушване на канали, то е необходимото оборудване, време и енергия, чрез които да си решите проблемите, касаещи ВиК частта на къщата.
Именно поради тази причина е добре да се доверите на фирма, която има необходимия опит, разполага с необходимата техника и може да разреши проблемът Ви в най-кратки срокове.

Екипът на фирма Пайп Строй Груп ЕООД разполага с 10 висококвалифицирани ВиК работници и напълно подходящо и модерно оборудване, изцяло съобразено с предмета на дейност на фирмата, в това число:

• 5 броя специализирани автомобили – 3, 5, 10 и 15-кубикови цистерни

• 2 микробуса, оборудвани с професионална ВиК техника

• Машини за почистване и отпушване на канали

• Помпи за ВиК отводняване и др.

Пайп строй груп ЕООД е правилният партньор при появата на всякакви аварии, свързани със: запушване и спукване на водопроводни тръби, почистване на канали, задръстване на канализации, отпушване на канали, отпушване на мивки, отпушване на тоалетни, отпушване на сифони и др.. Нашият екип от опитни специалисти ще отпуши бързо и качествено тръбите за отходна вода, канализационните тръби, както и ще отстрани неприятните запушвания на сифони и канали, мивки и вани във вашите бани и тоалетни. Мобилните ни групи ще посетят адреса Ви, ще отстранят аварията с максимална бързина, за да може Вие да гледате бизнеса си и да се наслаждавате на дома си! Изключително лесно, приятно и удобно се работи с фирмата, посочена по-горе. Настоящите клиенти ясно си дават сметка за това.
Ако и Вие имате нужда от експерти, то можете да се доверите, позвънявайки на телефон 02 995 09 09. Любезен оператор ще Ви насочи и разясни в детайли процедурите при реакция, както и ще насрочи оглед и евентуално ВиК специалист, който да разреши проблемите Ви.

Add a comment