Слави Трифонов отново ще е на линия в понеделник.

След двумесечна пауза Слави Трифонов отново каца в шоуто си, научи “Монитор”. Болките в крака му вече отшумели и той ще смени сценариста Иво Сиромахов, който временно го играеше водещ на предаването. От няколко дни Дългия пристига в офиса си по обед и дава инструкции на екипа. Записите от кастинга на риалити състезанието за чужденци “Добре дошъл в България” са правени през уикенда и на тях Слави присъствал през цялото време. Той има усложнение със счупения през август в банята на старозагорския хотел “Верея” крак, в който още има титаниеви винтове. Гологлавият шоумен ходи най-редовно на възстановителни процедури и упорито раздвижва пострадалия си крайник. В Пловдив се шушука, че е лежал в тамошна клиника, повален от внезапна бъбречна криза, която го сварила под тепетата, но тези приказки не се потвърждават от достоверни източници.
Слави Трифонов
В сряда например моторът му Boss Hoss BHC-3 502 беше паркиран пред студиото на шоуто, а охраната го наглеждаше. Оптимистични фенове решиха, че той лично го кара. Всъщност машината беше транспортирана в Пловдив. Моторът мечта за всеки рокер ще бъде представен на Пловдивския панаир за три дни. Boss Hoss BHC-3 502 е част от първото изложение „Феър мото шоу”, чието откриване е днес. Изложението е организирано от Международен панаир Пловдив и представя 38 фирми и експонати от 10 държави.

Източник: http://www.monitor.bg/
Снимков материал: skandalni.com
.

Both comments and pings are currently closed.

6 Responses to “Слави Трифонов отново ще е на линия в понеделник.”

 1. Хамали says:

  Абе тоя взе да става вече безинтересен, крайно време е да размърда нещата. Викат че неустойката по договора била голяма затова не се мести, иначе отдавна щял да иде в Нова.

 2. игрите says:

  Този Слави Трифонов почна да залязва с тъпите му лигавщини. Шоуто на Иван и Андрей е пет пъти по-успешно за момента.

 3. Последните му предавания с чужденците са свежарски, много се забавлявах с някой от тях

 4. elunez says:

  И аз хич не го харесвам като артист , вярно че има хубави песни , но за сметка на това все пак има най-добрия оркестър може би на балканите , тъй че те правят музиката.

 5. TiaBentley24 says:

  The business loans seem to be useful for guys, which want to start their career. By the way, this is not really hard to get a auto loan.

 6. вицове says:

  Добра снимка са му спретнали.

|