Лияна за пръв път се чувства щастлива с Благой

Лияна за пръв път се чувства щастлива с Благой Георгиев

„Благой е първият мъж, когото като гледам, се усмихвам. Радвам му се, както се радвам на дъщеря си. Много странно усещане. Знаех, че нямам право да го пожелавам. По никакъв начин. Защото имаше приятелка и тя беше бременна от него. Слагах си бариери, но се счупиха като кибритени клечки.
Благой Георгиев и Лияна
Сигурна съм, че детето на Благой ще е щастливо с такъв татко“ – споделя Лияна. Срещнах Благой в момент, в който изобщо не ми трябваше мъж и се радвах се, че съм сама и не съм зависима от мъжа ми Махмуд, че имам спокойствие, че мога да изляза и да си поговоря с човек от улицата. Просто се почувствах господар на себе си. Обличах всичките си дрехи, които Махмуд ми забраняваше да обличам. Никога не съм знаела, че мога да изпитам такова удоволствие, като си карам колата, където поискам. Не съм търсач на силни усещания. Досега съм правила необмислени неща, но с тях съм наранявала само себе си и близките си. Изпитвам вина към тази жена… Не мога да ти дам нормален отговор. Защото от едната страна е тя, от другата сме ние. От нашата страна има любов, от другата – задължения и принципи. Не нараняваме това момиче в името на временни плътски желания“ – завършва Лияна.

Източник: Клюки БГ

Add a comment

  1. Климатици

    В спортала са пуснали едно интервю с Лияна от днес на летище София. http://www.sportal.bg/news.php?news=239555

  2. Деяна

    Четох и интервюто, че покрай него и още някои нещ апо диагоналната система. Що ми се струва, че чпвекът просто е търсил начин да се измъкне от заробването в семейство, бащинство и прочие задължения от толкова млад (при положение, че още дълго ще му налитат девойки, а той ще трябва да се прави на верен съпруг:) и си е намерил скандален повод да се измъкне.

  3. вицове

    Щастлива как не тя е наистина една лияна.