Гушкането без секс води до затъпяване

Учени са установили, че нощ, прекарана до любимия човек, но без двамата да са правили секс, влияе негативно на здравето.

Отсъствието на интимни ласки вреди на интелектуалните способности. Това се отнася обаче само за мъжете.
От гушкането без секс мъжете ни затъпяват

Доказано е, че представителите на силния пол след нощ, прекарана само в гушкане с партньорката си, дават по-ниски резултати на умствени тестове в сравнение с такива, които са спали разделени от жените си или са правили секс.

При жените подобно негативно влияние не се открива.

По-ранни изследвания показаха, че въздържането от секс вреди и на двата пола. След тридневен престой “на сухо” при мъжете се наблюдава влошаване качеството на спермата, а при жените се повишава рискът от развитие на полови възпаления заради застой на кръвта.

Принципно организмът сам дава сигнали, когато сексуалното въздържание започне да преминава границата на полезното за здравето.

Започват да се появяват признаци, които да ви подскажат, че вече е преме да се отдадете на ласки с любимия човек. Като например повишена нервност, понижен апетит, безсъние, безпричинна тревога, чести мокри сънища.

Според учените, ако държим мъжете си без секс повече от една година, можем да им докараме психически и физически проблеми. Сексуалното въздържание води до появата на простатит, нарушение на ерекцията, невроза.

При жените също има психически отклонения. Стават раздразнителни, в състояние са от нищо да се разплача. А след като започнат отново да правят секс, трудно достигат до оргазъм.

Източник: http://pogledni.com/spodeli-link/ot-gushkaneto-bez-seks-mujete-ni-zatupjavat

Add a comment

  1. Климатици

    100% вярно 🙂 или ще се действа или не.. 🙂