АКСИНИЯ СЕ ХВАЛИ: СПАХ С БОЙКО БОРИСОВ

Четири хиляди лева на месец излиза на данъкоплатците голият модел на “Плейбой” Аксиния Ченкова. Толкова плаща БНТ на амбициозната красавица от Свищов за участието й като водеща в музикалното шоу „ЕвроБГвизия”.

Хонорарът на Аксиния и самото й място в издържаната от данъкоплатците държавна телевизия е лично уреден от шефката на БНТ Уляна Пръмова. И очевидно има защо – Аксиния Ченкова има влиятелен покровител в лицето на могъщ бизнесмен, известен с огромното си политическо лоби и влияние.

Самата Аксиния, нашумяла преди години като част от неуспешното музикално шоу „Стар Академи”, не се свени да изтъква близките си контакти със столичния кмет Бойко Борисов.

„Имах връзка с Бойко още преди години, но нищо не излезе от това”, шашка по-възрастните си колежки от БНТ Аксиния.

Тя надълго и нашироко разказва за сексуалните си контакти със столичния градоначалник и днес почти за никого от Канал 1 не е тайна уж секретната

мимолетна връзка на Бойко Борисов

Повечето служители на държавната телевизия все пак подозират, че Аксиния си прави реклама, като споменава името на кмета на София, факт е обаче, че присъствието на амбициозната дама от Свищов в „ЕвроБГвизия” и огромният хонорар, които тя получава, създават напрежение сред журналистите в БНТ и за сетен път повдигат въпроса за връзкарството.

Репутацията на Аксиния Ченкова рязко контрастира с консервативната инак държавна телевизия. За краткия си престой в „Стар Академи” младата дама се прочу повече с лапането и близането на презерватив, отколкото с музикално изпълнение, а след това позира без дрехи в „Плейбой”. Още тогава се заговори, че Аксиния извършва сексуални услуги срещу заплащане. Естествено, амбициозната певица отрече мълвата,

че е ВИП проститутка

и обвини жълтите медии, че разпространяват вре-ли-некипели за нея, тъй като й завиждат?!
В свой интервюта водещата на „ЕвроБГвизия” обаче прави всичко възможно, за да провокира мъжкото внимание. Сред признанията й се открояват тези, че поддържа фигурата си със секс и с шоколад, както и че е правила групов секс с една своя приятелка и с гаджето си. Шведската тройка пък била почти научен експеримент: „Исках да изненадам приятеля си за рождения му ден, а пък и да разбера как ще се почувствам, ако го хвана на калъп с друга”.

Изглежда, модернизирането на БНТ и конкурентоспособността на държавната телевизия включва приобщаването на разкрепостени дами като Аксиния. Доскоро подобен тип нимфетки бяха приоритет на частната Нова тв – Зара, Венета Райкова, синоптичката Божана Филипова.
Източник: http://www.sibir.bg/blog/vulc/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=147993

Add a comment

 1. Мартин Радев

  Едва ли е спала с Бойко. Това е една долна реклама.
  Един съвет: Махнете това “Powered by WordPress”, “Meta” категорията + Newwpthemes.com. Просто съвет 😉

 2. Клюка

  Ох, и аз бих си легнала с Бойко…

 3. климатици

  Не съм специалист по рекламата, но мисля,че няма долна реклама. Щом се коментира, значи рекламата е добра. Пък и всеки си вика: “Не е вярно, но знае ли човек на тези времена”

 4. merakliyka

  И аз също – защо не…само че бих била дискретна…

 5. Павел

  Ама мераклийке, спала си с Бойко и си трайкаш или ?

 6. Климатици

  Не ми се вярва, това писание да е истина 🙂 Но всичко е възможно и те са хора все пак 😉