Три стъпки по изработка на бизнес визитки

bizneskartiБизнес визитките представляват картички с информация за извършваната от вас дейност и адреси за контакт. Това са така наречените класически печатни материали, без които бизнесмените и бизнес дамите не могат. В наглед малкото картонче са вместени най-важните неща за уважаемите клиенти.

Вие може да изберете готов дизайн за визитки или да поръчате уникален, който е измислен специално за вас. Вторият вариант е по-удачен ако искате да сте оригинални и да направите добро впечатление. За целта намерете добро рекламно студио, което ще се занимае с подготовка и изработка на визитките ви.

Първа стъпка: съдържание

Размерът на визитните картички се определя на база съдържание. Ако искате да поместите във визитката вашите имена, реални и интернет адреси, телефони за връзка и лого, то тогава, ще се наложи по-голям формат. В случай, че се задоволите с изписване на кратък адрес и името ви, може да използвате мини вариант. Заложете на изчистените шрифтове и избягвайте употреба на готика, изкривени букви и прочие ексцентрични решения.

Втора стъпка: цветове

Навремето бяха модерни черно-белите визитки, но днес те загубиха чара си. Комбинацията между три или повече цвята, е препоръчителна ако искате вашата бизнес визитка, да грабне вниманието на потребителите. Повече информация вижте на адрес www.g-print.eu, където ви предлагат съвременни решения за дигитален и офсетов печат.

Трета стъпка: тираж

Ако сте решили да правите визитни картички, с цел популяризиране на бизнеса ви, то поръчайте поне 1000 или 2000 бройки от печатния материал. Такъв тираж е напълно нормален, за да стартирате рекламната си кампания в очакване на първите резултати от раздаването.
Дайте визитки на близки, роднини, приятели и партньори, които ще уважат професионалния ви подход.

Визитните картички се предават от ръка на ръка и обикновено стигат до онзи, който има нужда от вашите продукти или услуги. Ето ви още една причина за отпечатване на голям тираж бизнес карти. Надявам се, че сте харесали съветите ми и ви желая успехи в търговията.

Add a comment