Спецификация на геймърска мишка ZOWIE EC1-A

geim

Характеристики:

· Ергономична форма за дясна ръка;

· Не се изискват драйвъри – включваш и играеш;

· Перфектна lift-off дистанция – около 1.5 – 1.8 мм;

· 24-стъпков скрол;

· Стъпки от 400, 800,1600, 3200 DPI;

· Нагаждащ се USB report rate 125, 500, 1000 Hz;

· Бутони – 5 на брой;

· Свързване чрез USB;

· Дължина на кабела – 2 м.

От страни на EC1-A са разположени двата бутона forward и backward, които са с много добра форма и размери. Ще се изненадате колко добре са позиционирани и колко добре реагират на клик и не на последно място имат добър ход при натиск, така че да не се активират при неволно натискане. В дясната част на мишката няма допълнително поставени бутони и имате достатъчно място за пръстите си.

От предната страна на ZOWIE EC1-A намираме свързан 2 метра гумиран кабел с USB конектор със златно покритие. Скролът се усеща доста приятен на допир и се чувства равномерната му стъпкова работа. В допълнение скролът свети в цвят съответстващ на DPI нивото, което използвате – червено: 400 DPI; розово: 800 DPI; синьо: 1600 DPI и зелено: 3200 DPI.

Като се погледне задната част на геймърската мишка ZOWIE EC1-A се вижда логото на компанията, което не свети, но със сигурност прави впечатление ергономичната форма на мишката.

Изключително приятно впечатление прави леко гумираната повърхност на мишката в черен матов цвят. Покритието позволява отлично захващане и контрол, който ще заобичате още на първия час игра.

Този продукт можете да закупите от тук: https://www.callista.bg

Add a comment