Добавете нотка блясък към визията си със златни обеци

Златните обеци са идеален начин да добавите малко повече блясък към ежедневното си облекло. Можете да избирате от набор от стилове от обеци с щифт до висящи и всичко между тях. Ако търсите нещо по-деликатно, можете да опитате и висяща обеца или обеца с конец.

Висящи обеци

Златните висящи обеци са забавни за носене и са чудесен начин да добавите стил към облеклото си. Освен че са стилни, те са и хипоалергенни. Има много стилове, от които да избирате, така че без значение какъв е вашият вкус, със сигурност ще намерите нещо, което ви харесва. Тези обеци също са добра идея, защото са сравнително леки и се слагат лесно.

Висящите златни обеци съществуват от известно време, но бяха възкресени в близкото минало като мода на хилядолетието. Това е ерата на селфитата и златните висящи обеци са идеалното решение за такива моменти. Освен това те ви дават възможност да покажете своята личност.

 

Обеци халки

Ако търсите класически, ефектен артикул, който винаги ще изглежда шик, златните обеци с халки са за вас. Тези златни бижута не само са изключително удобни за носене, те могат да добавят забавна, игрива атмосфера към всяко облекло.

Златните обеци с халки се предлагат в различни размери, материали и стилове. Можете да намерите обръчи от жълто злато, бяло злато и дори розово злато. Много хора използват обеци с халки, за да подчертаят определени характеристики или личностни черти. Обеците с халки също са чудесни за изразяване на лични убеждения или културна идентичност.

Обръчите са едни от най-старите модни артикули в света. Те са били носени от мъже и жени от всички възрасти и етноси през цялата история на човечеството.

 

Обеци на щифт

Те са универсални и лесни за носене. Освен това те добавят нотка блясък към всяко облекло.

Историята на обеците е толкова дълга, колкото самата култура. Всъщност обеците на щифт за първи път са били носени от мъже от висшата класа като показател за богатство. С нарастването на просперитета нараства и достъпът до фини диаманти и други скъпоценни камъни. Днес златните обеци на щифт са идеално допълнение към много от вашите ежедневни и официални визии.

Можете също така да намерите набор от обеци на щифт от сребро. Среброто е чудесен избор заради фината си красота. Студените тонове стерлингово сребро са идеален партньор за всеки тоалет.

 

Обеци с конец

Ако търсите забавен и евтин начин да добавите блясък към арсенала си от обеци, може да помислите за закупуване на златни обеци с нишка. Те са леки и чифт с добро качество ще издържи с години. Освен това те се предлагат в различни материали и стилове, от посребрени до чисто сребро. Тези красоти могат да бъдат намерени в електронния магазин Теорея Голд.

 

Обеци с пискюли

Обеците Golden Tassel са кинетична, лека изящна част, която ще танцува на светлината. Те са забавно и флиртуващо допълнение към визията ви и със сигурност ще съберат много комплименти.

 

Тези обеци се предлагат в различни цветове, включително тюркоазено синьо, електриково розово и червено. Всички са ръчно изработени и са безопасни за чувствителни уши. Можете също така да избирате от златни или сребърни закачалки за уши.

Пискюлът е древен символ и може да бъде проследен до древни времена. Те са използвани за обозначаване на богатство. Парчета с пискюли се намират в археологически, средновековни и дизайни от средата на 19-ти век.

Най-новите тенденции при обеците с пискюли са смесица от цветни текстури. Независимо дали търсите смел чифт за една вечер в града или нещо по-изтънчено за един ден в офиса, обеците с пискюли са най-добрият вариант.

 

Мечти за златни обеци

Обеците в сънищата могат да представляват различни събития и обстоятелства. Те могат да бъдат символ на бракове, раждания, събирания, семейни тържества и други. Също така е обичайно починалите хора да се появяват в сънищата с обеци.

Обеците в сънищата могат да бъдат направени от злато, сребро или скъпоценни камъни. Въпреки че сънят за носене на обеци обикновено е приятен, важно е да бъдете внимателни, когато става въпрос за тяхното тълкуване.

Златните обеци може да са предвестник на късмет. Те обаче могат да предупреждават и за опасна ситуация или зловещо събитие. В някои случаи счупената обеца може да е знак за лоши новини. Освен това, пробито ухо може да сигнализира за желание за знания и разбиране.

Add a comment