Актуални модни тенденции за есента

Манията по винтидж стила, който цяло лято ту ни връщаше в хипи ерата, ту ни запращаше в класическата женственост на киноиконите от 50-те, ще заглъхне с последните топли лъчи на септември, е заключението след справка с есенно-зимните колекции на големите дизайнери
Ултравсекидневният вид все повече отстъпва на умерения и зрял стил. Неошик е ключовата концепция при дамите. Идеята е ретрото и супермодерното да се миксират по начин, по който да звучат в унисон. В най-голяма помощ при тази задача е цветовата палитра. Като използвате основа от сиво във всичките му нюанси, може да създадете безброй комбинации с различен полъх. Само трябва да добавите детайл в морско синьо, царевично или кармин.

Актуалните комбинации са къси плетени пуловери с широки рокли, тесни панталони или поли тип молив. Ризите и трикотажните якета влизат в ролята на блейзъри, а топовете са с много декоративни апликации и кръпки от вълнен плат, издава Монитор.

Роклите са категорично вдъхновени от 50-те години на XX век – стегнати в талията и по-отпуснати в ханша, което придава кокетство на походката. Най-голям избор без опасност да сгрешите в актуалния тренд има при полите – на мода са както игривите, трапецовидни форми с плохи и плисета, така и кръговете, които обгръщат тялото и бизнес моделите тип молив с висока талия.
Източник: Дир.bg

Add a comment