Семейство Кузмови спечели Big Brother Family

Над 300 000 българи дадоха своя вот по време на финала на Big Brother Family. Близо 200 000 от тях бяха в полза на пловдивчаните Ели и Веско.

„Не мога да повярвам”, бяха първите думи на Веселин след обявяването на резултата. Втори в надпреварата останаха София и Цончо Колеви, които въпреки че не победиха, изглеждаха доволни, че голямата награда отива при Ели и Веско, съобщава bliasak.bg.

Семейство Кузмови получи на сцената ключовете от апартамента си в квартал „Витоша” и от новата си кола – „Пежо”. Накрая им беше връчен и чека за 200 000 лева. Пловдивското семейство се отказа от 40 000 лева от сумата, която ще отиде в някой от зрителите дали своя вот за Кузмови.

Веднага след като бяха обявени за победители Ели и Веско бяха “нападнатаи” от старите си Съквартиранти, които започнаха да ги поздравяват и да ги прегръщат. Първа при Ели отиде „патриархалната съпруга” Корнелия Трифонова, а след нея се изредиха и другите брадъри. На сцената се появи и фризьорът Гаро, познат от третия сезон на Big Brother. Той е близък приятел на Ели и видно беше много щастлив, че Кузмови са победители.

Add a comment

 1. Сватба ТВ

  Честно казано, след първото първото издание на Биг Брадър, това вече е едно от най-противните ми шоута, а като че ли свата още по зле.

 2. Климатици

  Радвам се за тях, но моите фаворити бяха сем.Чипеви 🙂

 3. marian

  moite lubimi sa KUZMOVI.I TE SPE4ELIXA.OT NA4ALOTO SI GI XARESVAX.NA4INA PO KOITO MISLYAT NAI-VE4E ME PRIVLE4E…

 4. Fristys

  Браво на Пловдивчаните! Бяха ми любимите в този сезон на Бай ти Брадър 🙂

 5. Счетоводни услуги

  Ами не че са зле ама при тая конкуренция аккво друго можеше да се очаква. Айде да си харчат парите със здраве!

 6. вицове

  Сигурно вече, само около 5 месеца по-късно, са изхарчили парите, какво ли са направили :).