Какво ще направиш за 10 лева?

Разполагаш с много свободно време или искаш да печелиш пари от Интернет? Питал ли си се някога какво би направил за 10 лева? Ако вече в главата ти изниква готов отговор можеш да се регистрираш напълно безплатно в онлайн платформата на www.Nmarket.bg и да споделиш твоята оферта. Това е сайтът в който хора със свободни професии (и не само) обявяват какво ще направят за 10 лева.

Спечелването на допълнителни доходи е възможно да бъде и приятно!
Случвало ли ти се някога до сега да започнеш нещо, а времето да се изпари без да го усетиш. Не щеш ли това се налага да приключи, а ти искаш още и още. Ами ако ти кажа, че можеш да печелиш допълнителни доходи правейки точно това забавно нещо. Без значение дали предпочиташ да правиш графики, да обработваш видео или снимки, или пък си падаш по нови технологии, маркетинг и реклама или си гейм-мастър на някоя игра и смяташ, че тези твой знания и подготовка биха били оценени от другите. Това което можеш да публикуваш в онлайн платформата се лимитира само от въображението ти. Продавай без граници!

Как започна?
След като се присъединиш безплатно в сайта и публикуваш твоята оферта не ти остава нищо друго освен да почакаш тя да бъде закупена. Когато някой прояви интерес към това което обичаш да правиш и пожелае да го купи, онлайн платформата на www.Nmarket.bg ти се задължава, че след като си изпълниш услугата ще получиш парите си.

Add a comment