Хотел Ресторант Montecito

hotel montesitoМонтесито – емблематично заведение, познато още като ресторант “Горублянско ханче” вече изглежда по един невероятен и изискан начин – ресторантът е перфектен, с уникална визия, изискан и готов да посрещне дори най-взискателните си клиенти.

Обслужването – повече от високо ниво, професионализъм и надеждност. Това са няколко думи, които характеризират настоящото положение в хотел Монтесито.
Обзавеждането е съвременно с елементи в стил Луи XIV, полилеите – огромни и величествени, създаващи невероятна атмосфера.
Цветовете на обзавеждането на ресторанта, а и на целия хотел са екрю и тюркоазено синьо в комбинатия със златисто.

Според повечето посетители, салонът и цялостната визия на хотелът оставят впечатлението, че се намират в приказен дворец.

Достатъчно ли привлекателно звучи за да го посетите? Заповядайте, хотелският комплекс се намира на бул. „Цариградско шосе“ No357 в град София.

Обстановката на ресторанта излъчва романтика, съвършенство и простор, подходящи за отпразнуване на едни от най-важните събития в живота на младо семейтсво, а именно – сватбени тържества, кръщенета, рожденни дни, както и луксозни и от висока важност бизнес срещи, семинари, обучения.

Ресторантът може да предолжи вкюсни ястия от българската национална кухня, както и от интернационалната такава. Изненадите предстоят, само посетете компрексът…

Ресторант “Montecito” е част от голям хотелски комплекс “Montecito”.
Освен в ресторанта, гостите могат да се отдадат на забавление и в басейна и бара, който е в непосредствена близост до него.

Ако се притесняавате за децата, то детски кът “Montecito Kids” ще направи така, че децата да не се и сетят за мама и тате, а просто да си играят на свободна воля.

Add a comment