Черни рокли: стилове за всички поводи

Акценти

Понякога е трудно да вземете решение за избора на вашето облекло.Днес това не е проблем. Икони на стил, велики актриси и други известни жени са създали идея как да се обличат и как да не се обличат по-добре. Те не диктуват модата, усещат стил, който за разлика от модата е вечен. Въз основа на опита на тези жени можете също да се научите да усещате как да създавате гардероб и образи за всеки повод.

Идеалното решение – черни рокли от различни стилове. Те трябва да бъдат разгледани по-подробно, като се определи само, че черното е уникален основен цвят, който ще подхожда на всяко момиче и, в съчетание с правилните аксесоари, ще направи всяко истинска принцеса. Остава да видим какво предпочита тя: дълга или къса черна рокля.

Относно малката черна рокля

Кой би си помислил, че ще стане толкова популярен. Модната история потвърждава, че момиче в добре подбрана малка coctail φόρεμα винаги ще изглежда очарователно. Винаги ще бъде център на внимание. Разбира се, този стил е много по-млад от варианта с буйна и дълга черна рокля. Да се ​​обърнем към историята.

Изборът на идеалната къса черна рокля е много прост, като се има предвид факта, че с правилния подбор на дизайна, тя отива на абсолютно всеки. В зависимост от планираното събитие, можете да създадете уникален образ само като идеално паснете на фигурата на роклята.

Официалният офис стил предполага лаконичност в облеклото. Черните рокли в този случай са най-подходящи. Можете да изберете облекло с бяла рамка или обикновен черен стил с добавяне на баска. Baska също помага да се скрият малките несъвършенства в талията.

При подготовката за младежко парти най-подходяща е малка черна рокля с буйна пола. Той ще подчертае стройната фигура, плавните линии и ще добави женственост към собственика на това облекло. Той е най-подходящ за момичета под 25 години.

Черният цвят идеално подчертава очите, така че трябва да изберете тази рокля за романтична среща. Романтика също лъха от къса дантелена рокля.

Социалното събитие осигурява тънки линии и интересна кройка. Можете да опитате тоалети от необичайни лъскави материали или с дантелени вложки.

Иновациите в стила и модата никога не се появяват просто и никога не остават на сцената случайно. Те преминават дълъг тест на времето и симпатиите на публиката. Само национални любимци, икони на стил, актриси, модели, принцеси или просто смели героини, които напомнят на жените по целия свят, че красотата не само ще спаси света, но и ще го възстанови, могат да помогнат на творбите им да отидат на дълъг път.

Трябва да се внимава при избора на Lace φόρεμα с ръкави, тъй като може да се подчертае прекомерната пълнота в ръцете. За да придадете лекота и елегантност на ръцете, най-добре е да направите ръкавите на черните рокли от гипюр.

Тънки презрамки, широко разположени, визуално стесняват раменете. Гръцката кройка на роклята и материята, захваната под гърдите, подчертават гърдите на притежателките на тесни бедра.

По-сдържан вариант, който не се фокусира върху горната част на тялото, може да бъде стил с отворен гръб. Освен това ще добави образ на романтика и ще подхожда на стройни момичета с добра стойка и красива кадифена кожа.

Собствениците на крушовидна фигура е най-добре да предпочитат права, но не буйна пола.

Дебелите момичета трябва да избират не твърде къси стилове, за да не отварят прекалено много краката си.

Относно дългите черни рокли

Концепцията за малки включва и рокля не много великолепна кройка. Най-известният пример е роклята, в която Одри Хепбърн участва в “Закуска в Тифани”.

Дълга рокля трябва да бъде избрана за по-официален прием, където трябва да придадете мистерията и сериозността на вашия образ поради дължината, когато късата рокля е по-подходяща за коктейлни партита и просто неформални излети.

Дългата черна рокля е идеалното облекло. Гардеробът на всяка жена трябва да има един семпъл къс и дълъг. В крайна сметка, с правилния избор на стил и дизайн, дълга черна рокля ще подхожда на абсолютно всеки представител на нежния пол.

Дължината скрива недостатъците на краката под полата. Например масивни пищяли.

Пълните момичета е по-добре да не носят прилепнали рокли или рокли с отворен гръб или широки деколтета.

Черното също може визуално да стесни фигурата.

Широките поли ще разширят бедрата, баската ще скрие пълнотата, дантелата ще добави лукс, а тънкият колан ще подчертае талията.

Поради факта, че днес полетът на въображението на модните дизайнери е доста смел и има много повече възможности за иновации, има много стилове и цветове на черни рокли с флорални орнаменти. Следователно, такава рокля може да бъде съчетана с всеки цветен тип и вариант на женската фигура.

Add a comment