Счетоводно обслужване за собственици на заведения, ресторанти, дискотеки

%d1%81%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d1%8a%d1%89%d0%b0-%d1%80%d1%83%d1%81%d0%b5

Ако и Вашият бизнес е в областта на ресторантиорството или пък сте управител на дискотека, то задължително трябва да имате качествен счетоводител.

В статията ще получите едно мнение към професионални счетоводители, които са геопозиционирани в град Русе, но обслужват клиенти по електронен път и в останалата част на страната. Става въпрос за счетоводна къща Евристика, която вече близо десетилетие работи в областта на счетоводното консултиране.

В случай, че търсите добър и коректен счетоводител, който :

  • да ви предпази от  евентуални глоби
  • да ви спести време и нерви
  • да прави реална преценка и да действа с точност
  • да ви помага с бързи и адекватни решения, когато сте в безизходица

То е ясно едно, можете да се доверите на счетоводителите от Евристика.

Нещо повече, можете да поверите и рекламната си стратегия на този енергичен и млад екип, изпълнен с желание е мотивация за работа, като по този начин ще получите цялостно  обслужване, което значително да подобри вашата дейност.

Към кои потребители са насочени главно услугите на компанията? Въпрос, на който отговорът е ясен и прост: Компнаията обслужва фирми в Русе, фирми на чужденци, предимно от Румъния, търгуващи и упражняващи бизнес процеси и у нас, в България.

Няма как да не се спомене и един много важен факт, касаещ ежеседмичните промени, които настъпват в счетоводното обслужване, правилата за отчитане и други, изменяни постоянно в БГ законите. Именно и тук е една от силите на Евристика – следи за актуални тенденции, често се интересува от поне три източника, дискутира се за промени и акценти, както и винаги се взимат точните и конкретни мерки, за водене на ефикасно счетоводство.

В обобщение на написаното, можем да кажем, че ако търсите опитен счетоводител за Русе и околността, можете да потърсите съдействие на телефон: 0898 320718, или да посетите официалния сайт на компанията, който е  www.evristika.eu. Любезен и отзивчив служител ще Ви приеме заявката и ще Ви даде конкретна оферта.

Add a comment