Симона мина през почти всички футболни легла

По моя лична преценка, все още има кревати и футболисти, през които палавата Симона не е минала. Но времето е пред нея и аз съм напълно сигурна, че тепърва ще четем за нейните легални подвизи. Сега водещата участва в шоуто по Би Ти Ви „Футболни съпруги“. Според зрители тя със сигурност е най-достойната участничка във въпросното предаване. И то не защото доскоро Симона живееше заедно с вратаря Славчо Тошев, а заради многобройните връзки на силиконовата блондинка с футболисти.

Първият ритнитопковец, минал през леглото на Симона, е голаджията на „Левски“ Христо Йовов. През далечната 1997-а, когато Йовов минаваше за надежда на „сините“ и българския футбол, а Симона бе едва на 16, двамата имаха мимолетна сексавантюра.

Блондинката е признавала пред свои приятелки, че Йовов е първият й мъж в живота, но в никакъв случай не е единственият футболист, с когото е преспала. В следващите години Симона успяла да „сроди“ Йовов с още десетина ритнитопковци, сред които личат имената на Валери Божинов, Георги Донков, Христо Янев и дори Христо Стоичков. Най-дълго Симона се задържа като гадже на вратаря Славчо Тошев, с когото прекара близо 10 години, преди двамата да се разделят тази есен.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Симона мина през почти всички футболни легла”

  1. ако това е истина, особено за Стоичков – нямам думи

|