Надя и Константин твърдо ЗА естественото раждане

Фолк певецът Константин безспорно много се вълнува, че буквално до дни ще стане баща. Той и половинката му Надя признават, че в момента в тях бушуват различни чувства, които варират от страх до неописуема радост.
Константин разкри и защо той и Надя са взели решение бебето им да се роди по естествен начин: „Не искам да променям съдбата му, като избирам рождената му дата.”

“Мислех, че не се вълнувам, но като се замисля, променил съм коренно програмата си, както и всичко вкъщи. Няма една стара вещ в дома ми, дори чаршафите “, споделя в новия брой на списание „Блясък“ Коцето.

„Направих основен ремонт. Колкото повече наближава, толкова повече си представям как това нещо е мое и като му погледна физиономията и…Леле, колко малко остана…“, вълнува се още изпълнителят.

Източник Dir.bg

Rate article

Comments are closed.

 1. online filmi

  Е какво е това естествено раждане? Без операция ли?
  Аз под изкуствено разбирам оплодената яцеклетка да се извади и зародиша да расте в някакъв уред/машина.
  Всичко друго си е естествено!

 2. вицове

  Да им е живо и здраво детето.

 3. SEO, интернет маркетинг, бизнес мениджмънт

  Не че ме интересува, но да са щастливи и да си го гледат.

 4. масла

  Много се радвам за тях. И аз съм за естественото раждане.

 5. Филми онлайн

  Абе да си се оплождат там.

 6. Избелване на зъби в домашни условия

  Твърдо да ама друг път.Много по безопасно е секцио.Сестра ми роди наскоро и пъпната връв се била увила много лошо и добре че беше избрала секцио че по естествен начин е много сложно.Същото се получава ако бебето се е извъртяло по неестествен начин .Аз определено залагам на секцио.