Може ли мъжът да разбере жената

жената нетТова вероятно е въпросът на които цялото човечество се опитва да отговори – Има ли шанс да разберете жената? Не сме най-големите експерти в тази област, но ако внимавате всеки ден и се ослушвате внимателно, можете да разберете нещо повече за нея.

Няма как да ви дадем цялостен и пълен отговор на тази тема, като – тя иска дюнер! Просто нещата не са толкова прости, колкото изглеждат. Жената е нежно същество, което първо трябва да се грижите за него. Както за вашият автомобил (става дума предимно за мъжката част от аудиторията) , така и за половинката си трябва да полагате някакви усилия, но при жената те са всекидневни.
Всеки ден трябва да и се показва, колко е важна тя за вас, колко я цените и обичате. Сега, някои ще каже, че се е опитвал с това и изобщо не се получава, особено ако тя е в гадно настроение. Напълно възможно. Тогава просто и оправете настроението. Вечеря, някое цвете (не в саксия, че жените реагират странно в такава ситуация), просто и покажете, че сте до нея.

Когато жената каже „Всички мъже сте еднакви“ това напълно не е вярно, още повече че важи и за жената. Няма две еднакви жени (дори да са майка и дъщеря). Вниманието което трябва да им отделите обаче е напълно равно, просто винаги очаквайте различен отговор на един въпрос и различно настроение на всеки един час.
Ако някой от вас се опитва да разбере жената, по-добре не си губете времето. Дори ние, които ви дадохме тези съвети, не можем да ви помогнем повече от изказаното, още повече да ви дадем директен подход, как да се справите с крещящата жена.

Най-добрият съвет, които бихме ви дали, е просто да я следвате, не да я оставяте да ви командва, просто да я следвате. Когато иска нещо, ако имате възможност – вземете го. Не се стискайте от гледна точка на изненади, дори и вие да измиете чиниите или да сготвите. Просто и покажете повече любов и състрадание към нейните проблеми, защото и тя е човек като всеки мъж и жената има своите проблеми.
Мъжът трябва да е там, за да и помага и да и показва, че има по-весела страна на нещата.

Add a comment