Модни тенденции 2015 – дамски чанти

chanti

Много хора смятат, че стане ли месец Септември, то годината си е отишла.  Има много истина в тези мнения, но остават още няколко месеци – студени, месеци през които ще се наложи да покажем най-доброто от гардероба си.

И така, хубавото на студените месеци е това, че можем да покажем цялата си прелест, използвайки разнообразни тоалети с връхни дрехи.

В статията ще Ви споделим няколко от основните акцента, които ще бъдат актулани през 2015 година, тъй като считаме, че сезон 2014 вече е на 99% отминал.

Есента е сезонът, през който положителни емоции и вълни ни връхлитат. Обичайно сме отпочинали  – било то на море, балкан, просто сме ползвали дългата си почивка, но сме отпочинали.  Време е за нова прическа, нов грим и разбира се нов гардероб – неизменимия спътник на модерната съвременна жена. Е, време е да разберете как да бъдете елегантна, в час с съвременните модни тенденции.

Чанта – ако не знаете каква чанта да изберете, то ние ще Ви помогнем.

Не знам какво да избера? Ние ще ви помогне да решите! Предлагаме  Ви да се спрете на някоя от следните марки : Gucci, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Versace и или други от световния елит.

При избор на чанта наблегнете на материалите, от които е направена, моделът и в зависимост от самото събитие изберете най-точно подхождащата.

Чантата е много важен аксесоар, като прическата също е от голямо значение за вида чанта.

 

Научете повече за това как да изглеждате прелестни по всяко време на студентите месеци – посетете този блог

 

Add a comment