Корицата на новия брой на Playboy

Наталия Каракулева и Марина Байчева на корицата на новия брой на Playboy

playboy_92

1.Cover Star:
На корицата на новия 92-и брой на Playboy  са Наталия Каракулева и Марина Байчева. Хубавиците от Шумен и Бургас заснеха супер гореща двойна фотосесия за новия брой, а снимките Дилян Марковса направи в пиано бар Бари Уайт в хотел Кемпински-Зографски.
Към броя има включен бонус – DVD с доста разнообразно съдържание – в него има кадри от заснемането на сесиите за корица на Playmate of the Year 2009 Златка Димитрова, поппевицата Лора Караджова, Силвия и Жени от „Сървайвър”, Лили и Зара от Big Brother, Мис Свят Дупе Криси Димитрова, топмоделката Гери Аролска и др. Дискът включва още подбрани моменти от гала вечерта на конкурса Playmate of the Year 2009, както и видеоматериал от заснемането на няколко от американските момичета на месеца за тази година.

2.Фотосесии:
Освен фотосесията на Наталия и Марина, в броя ще видите и снимките на Момичето на ноември – прелестната Елеонора Богданова от конкурса Playmate 2008.
Унгарският Playboy гостува на българското издание със фотосеия на ослепителната блондинка Беа Харгитай.

3.Интервюта:
Голямато интервю е със Светльо Витков от „Хиподил”, който е водещ на актуалното тв шоу „Точно така”. В рубриката „20 въпроса” Куентин Тарантино разкрива подробности от заснемането на най-новия си кинохит „Гадни копилета”.

4.Четива:
Спорт: В статията „Колко бира изпива Шампионската” спортният коментатор Ники Александров прави прогноза за финалите на Шампионската лига.

Обзорният материал „Good ViBRAtions” разкрива 10 повратни моента от историята на изконния дамски атрибут – сутиена.
Лукс: Playboy посети фабриката на прочутите рояли Бьозендорфен край Виена и разказва как се изработват тези шедьоври, на които свирят най-прочутите световни пианисти.

Статията „На почивка през зимата” дава няколко нетрадиционни и екзотични идеи за места, които могат да се посетят през Коледната ваканция.

Секс: Страниците Sex & Fun предлагат материала „Оп@сни връзки”, който разказва за новите хоризонти, които се разкриват пред изневярата с помощта на съвременните постижения на техниката.

Всичко това ще намерите в новия ноемврийски Playboy, който е в продажба от 28 октомври!

Източник: http://www.playboy.bg

Add a comment

  1. Златни и сребърни бижута и пръстени

    Ухааа готина корица. Нямам търпение да излезе :)))