Как да Хванете Мъжа си в Изневяра

Съмнявате ли се че мъжът ви изневерява? Ето ви седем съвета как да хванете мъжа си в изневяра, без да ползвате услугите на скъпи детективи. Мъжете, които изневеряват оставят много следи, и с малко детективска работа лесно ще го заловите. Няма нужда да плащате на детектив. Сама ще го хванете и при това ще имате солидни доказателства. Бъдете търпелива. Дайте си 3-4 седмици за разследване изпълнявайки нашите 7 препоръки. Обръщайте повече внимание на детайлите и използвайте всичките си сетива, за да не пропуснете някоя следа. Водете си дневник и записвайте подробно действията на мъжа си. И най-важното НИКОГА не го подпитвайте и не оставайте да разбере че го подозирате. Ще говорите с него, когато имате солидни доказателства и той няма да може да отрече. Тези доказателства може да ви послужат и в съда, ако се стигне до там. Също така не изневерявайте за отмъщение. Това само ще се обърне против вас и само ще загубите.

1. Направете му капан. Обикновено мъжът ви ще ви кръшне, когато не сте в града. Кажете му че заминавате някъде за 2-3 дни, след това се настанете някъде, и започнете да го дебнете. Добре е преди това да се сложили някакви устройства в домът ви за подслушване или скрита камера в спалнята ви или близо до телефона . Настанете се някъде наблизо в колата на някоя ваша приятелка и чакайте. Ако мъжът ви има любовница най-вероятно ще я заведе на вечеря или обяд или просто ще излязат да се позабавляват. Дайте на мъжа си повече свобода, за да направи грешка.

2. Наблюдавайте му мобилния телефон. Най-добре му го вземете без да разбере и прегледайте какви разговори е водил. Запишете си данните за всеки подозрителен разговор, който е водил – по кое време, с кого, колко време е продължил разговора и т.н. Може дори да наберете номера, за да разберете кой е на отсрещната страна.

3. Ако имате възможност сложете му записващо устройство или gps в/под колата му. Взимайте записите всеки ден и ги прослушвайте или преглеждайте къде е ходил.

4. Проверявайте му компютъра. Проверявайте какво прави мъжът ви на компютъра. Ако може проверявайте му чат сесиите, дали влиза в сайтове за запознанства, проверявайте му електронната поща. Ако имате някакви съмнения, може да инсталирате програма за запис на пароли и след това да проверите къде е влизал.

5. Ако мъжът ви влиза по разни чатове и сайтове за запознанства, направете си фалшив профил и започнете да флиртувате с него. Само внимавайте да не ви усети. Много жени са прилагали успешно тази тактика.

6. Внимавайте с приятелите на мъжа си. Те ще излъжат от солидарност , за да го прикрият, дори и да не одобряват постъпките му. Така че хванете приятелките си на помощ. Те ще ви докладват ако го засекат някъде на необичайно място или ако го видят с друга жена.

7. Наблюдавайте навиците на мъжа си за около месец. Засичайте му километража на колата и разходите му за гориво. Вижте дали са се увеличили. Дали излизанията му свързани с работата са се увеличили. Проверявайте му сметките, увеличил ли си е разходите. Ако твърди, че остава до по-късно на работа, може и да го издебнете да видите дали наистина е така.

Източник http://www.interesnoto.com/layf-stayl/kak-da-hvanete-maja-si-v-iznevyara

Add a comment