Кажете “НЕ” на турските сериали сапунерки

Известният роден продуцент- Нико Тупарев не може да преглътне рекордно високия рейтинг и големия зрителски интерес към турските сапунки, коментират запознати.

Той е изнервен до краен предел от факта, че водещите частни медии предпочитат да купуват сълзливите комшийски поредици, вместо да дават бюджета си за всевъзможни пошли риалити програми, стана ясно тези дни от негово интервю.

“Аз мисля, че трябва да има по- стриктен контрол от СЕМ върху програмите на телевизиите. Смятам, че е абсолютно безобразие в праймтайма на най- голямата телевизия да се излъчва турски сериал. Да- евтино е, телевизията печели много пари, но трябва да има орган, който да каже: “Аз за това съм ти дал лиценз, ти не можеш да правиш това”– не крие гнева си продуцента.

“Разбираемо е, че родните продуценти беснеят от огромния успех на “Перла”. Те искат милиони за некачествени продукции, пък и на хората им писна от всевъзможни риалити програми. Един качествен сериал като “Перла” излиза 10 пъти по- евтино и има 10 пъти по- висок рейтинг”– коментират шефовете на Би Ти Ви.

източник: тук
Екипът на noshtenjivot.com подканва да спрете да гледате турски простотии! Това е пропаганда

Add a comment

  1. ипотпал

    Охх тия турски простотиии как ги мразя

  2. ипотпал

    НЕ ! Сега, ще видим новият български сериал….

  3. Да ти кажа, БГ продукциите излизат далеч по-скъпи от турските помиики 🙂

  4. Янчо

    То да беше само една турска сапунка, а те са обсебили всички канали. Кошмар