Грижа за косата с Alfaparf

Акценти

Alfaparf Milano е професионална козметика за коса, изпъкваща със своето качество, професионалност, класа и изисканост. Продуктите от тази италианска марка от дълги години са любими на изключително много дами по света. В продължение на повече от 40 години екипът на Alfaparf се грижи за здравината, жизнеността и красивият външен вид на всеки тип коса, създавайки професионална козметика за косата. Италианската марка съвсем сама произвежда своите продукти, тества формулите и ги създава. Не само в Италия, не само в Европа, но и във всички части на земното полукълбо марката Алфапарф е сравнявана с: професионализъм, качество и луксозна грижа към косата.

Ще споделим с вас едни от най-хитовите и най-продаваните продукти за коса на италианската марка, които са любими на изключително много дами по света. Първият продукт е – професионалната боя за коса Alfaparf Evolution of the Color Cube. Тази боя е с много ниско съдържание на амоняк, което е изключително щадящо за косъма. Също така тази Alfaparf боя спомага за запазването на максималната естественост на цвета. В допълнение на тази боя за коса италианската марка създава и оксидант, който да допълни качественото боядисване на коса и да удължи максимално запазването на новият цвят. 

Съществуват всякакви типове коса, точно заради това на пазара има изключително разнообразие от различни видове Alfaparf шампоан. Два от най-предпочитаните шампоани за коса на марката са следните:

  1. Кeratin Тherapy Аlfaparf – Професионален шампоан, чиято основна съставка е кератинът. Този продукт подхранва косата в дълбочина, поддържа правилното ниво на влага в косъма и възвръща жизнеността, мекотата и блясъка на косата.
  2. Аlfaparf Semi di Lino – Качествен шампоан за мазна коса, които предотвратява омазняването и съживява косата от корена от връхчетата.

Ако пък вашата естествена коса е къдрава или обичате ежеднвно на оформяте къдрици, не се притеснявайте – Semi de Lino Alfaparf създава специална серия с козметика за къдрави коси, включваща крем и спрей. Тези дра продукта запазват еластичността на къдриците и запазват оформената ви прическа непокътната от метеорологичните условия през целия ден. Ако обаче оформяте къдриците си, използвайки преса, маша или сешоар, не трябва да забравяте колко всъщност вредно е ежедневното подлагане на косъма на високи градуси и температури. Точно заради това е създадена професионалната Alfaparf термозащита за коса. Нея можете да намерите под името Alfaparf Style Stories, като сме сигурни, че повечето дами веднага ще я познаят, щом чуят как се казва.

А, ако пък страдате от косопад или изтощена коса, ви препоръчваме комплексна грижа за вашата коса, която ще ви помогне да заздравите косъма. Преборете и забравете за падащата коса с помощта на невероятните Alfaparf ампули за косопад. Тези Alfaparf ампули са предназначени за всеки тип коса – много са ефикасни и изключително търсени от дамите! С помощта пък на професионалната Alfaparf терапия 10в1 можете да победите и да подобрите външния вид на косата си по 10 различни начина. А, за всяка изтощена и увредена коса има – Аlfaparf маска за коса, която е предназначена за бързо и професионално възстановяване косъма.

Погрижете се професионално за вашата коса – изберете качествени продукти за коса, които ще ви помогнат да заздравите косата си и да възвърнете жизнеността ѝ.

Add a comment