Бареков на откриването на Bedroom

Николай Бареков сoбственик на интернет медиите BNews,Blife.bg и Bsport, Антония Петрова – Мис България 2009,модерния стоматолог д-р Милен Димитров, Мистър Менхънт Али Алиев, Мистър България 2007 Иван Терзийски, Неделчо Тодоров – Мистър България,топгримъорката на звездите от Пайнер Аделина Цанева и човекът глас Краси Аврамов бяха само малка част от специалните гости по повод откриването на новия парти сезон.

Култовия софйиски клуб,намиращ се на метри от Народното събрание във втората си вечер от откриването си посрещна своите гости в напълно модерен и стилен интериор.
Домакинът Веселин Борисов се похвали с гордостта си на клуба и свежата атмосфера,която още на входа те кара да се чувстваш комфортно под краката си и усещаш мекотата.
Понеделник по традиция тук продължават караоке вечерите,където най-красивите дами срещат най-богатите мъже на нощна София.В седмичната си програма Bedroom вписва своите изненади и очаквания на най-доброто,което предстои.
Столичните медии имаха възможност първи да се докоснат до уникалния дизайн на Bedroom и да се забавляват до ранни зори с диджей C-FUSION.
Най-добрият нощен клуб в София освен летния вариант на Какао бийч комплекс в Слънчев бряг можете да откриете в Стара Загора и Пловдив,припомнят от още ПРофайл.

Източник: www.PRoFile.bg

Both comments and pings are currently closed.

9 Responses to “Бареков на откриването на Bedroom”

 1. А дано да стане вървежно това клубче 🙂

 2. Филми says:

  Тоя Бареков ми е много противен. Дано не е на лош късмет за този клуб.

 3. На мен пък много ми харесва Бареков и с нетърпение чакам новият му проект по Телевизията. Има си и минуси, но е доста приятен човек 😉

 4. Osveji.com says:

  Хах, светския звят 😀

 5. вицове says:

  Дано потръгне цялата работа, успех им пожелавам.

 6. Дано стане работата, успех и от мен. Трябва да се гради, а не да се вуши все пак нали :))

 7. Carevica says:

  Поредният клуб, аз пък не им пожелавам успех. Нищо не им пожелава. Да си съществуват и тва е.

 8. покри се пак барека последно време, ама те купените журналисти са така

 9. Kristal says:

  Дано да върви, защото току потръгне нещо и модата вземе, че му мине и хайде никой не стъпва вътре. Хайлайфът пак тръгва да търси нещо ново.

|