Слави Трифонов отново ще е на линия в понеделник.

След двумесечна пауза Слави Трифонов отново каца в шоуто си, научи “Монитор”. Болките в крака му вече отшумели и той ще смени сценариста Иво Сиромахов, който временно го играеше водещ на предаването. От няколко дни Дългия пристига в офиса си по обед и дава инструкции на екипа. Записите от кастинга на риалити състезанието за чужденци “Добре дошъл в България” са правени през уикенда и на тях Слави присъствал през цялото време. Той има усложнение със счупения през август в банята на старозагорския хотел “Верея” крак, в който още има титаниеви винтове. Гологлавият шоумен ходи най-редовно на възстановителни процедури и упорито раздвижва пострадалия си крайник. В Пловдив се шушука, че е лежал в тамошна клиника, повален от внезапна бъбречна криза, която го сварила под тепетата, но тези приказки не се потвърждават от достоверни източници.
Слави Трифонов
В сряда например моторът му Boss Hoss BHC-3 502 беше паркиран пред студиото на шоуто, а охраната го наглеждаше. Оптимистични фенове решиха, че той лично го кара. Всъщност машината беше транспортирана в Пловдив. Моторът мечта за всеки рокер ще бъде представен на Пловдивския панаир за три дни. Boss Hoss BHC-3 502 е част от първото изложение „Феър мото шоу”, чието откриване е днес. Изложението е организирано от Международен панаир Пловдив и представя 38 фирми и експонати от 10 държави.

Източник: http://www.monitor.bg/
Снимков материал: skandalni.com
.

Add a comment

  1. Хамали

    Абе тоя взе да става вече безинтересен, крайно време е да размърда нещата. Викат че неустойката по договора била голяма затова не се мести, иначе отдавна щял да иде в Нова.

  2. игрите

    Този Слави Трифонов почна да залязва с тъпите му лигавщини. Шоуто на Иван и Андрей е пет пъти по-успешно за момента.

  3. климатизация

    Последните му предавания с чужденците са свежарски, много се забавлявах с някой от тях

  4. elunez

    И аз хич не го харесвам като артист , вярно че има хубави песни , но за сметка на това все пак има най-добрия оркестър може би на балканите , тъй че те правят музиката.

  5. TiaBentley24

    The business loans seem to be useful for guys, which want to start their career. By the way, this is not really hard to get a auto loan.

  6. вицове

    Добра снимка са му спретнали.