Нотариус в Бургас, на който да поверим сделката

VIP

Днес ще Ви запознаем с особеностите, когато Ви се наложи да потърсите заверка от нотариус, както и ще Ви препоръчаме такъв, в случай че се намирате на територията на град Бургас.

Нека започнем с това, кога се налага да потърсим съдействие от нотариус?

На този въпрос отговорът е семпъл, надяваме се, че лесно ще го разберете. Нотариус ни трябва, когато решим да узаконим дадена сделка, като я впишем в регистър, законово.

Дали всеки може да впише подобни сделки? Естествено – не! За тази цел са длъжностите лица  – нотариусите.

Някои важни неща, които трябва да знаете, когато решите да направите дадена сделка чрез нотариус:

  1. Имайте предвид, че ще ви трябват документи. Какви точно – всичко зависи от конкретната сделка.
  2. Трябва да знаете, че нотариусите са заети и е добре да определите среща предварително.
  3. Събота и неделя не можете да ползвате услуги от нотариус, освен с предварителна договорка, но таксите са далеч по-високи.
  4. При всяка сделка има такси, т.е. услугите не са безплатни.

И така, вече знаете основните параметри, сега е време да ВИ представим нотариус, който би Ви свършил  работа, но за град Бургас. Това е нотариус Надежда Маркова – професионалист, който ще обработи документите ВИ в най-кратък срок. Кантората е приветлива, на комуникативно и леснодостъпно място в град Бургас, а служителите в кантората – любезни.

Няма предпоставка, поради която да изберете друг нотариус, когато се касае за закупуване на жилище, за сключване на бизнес сделка, продажба на превозно средство или друг тип услуга, изискваща нотарианла заверка.

Нотариус Надежда Атанасова Маркова (409) осъществява дейността си в гр. Бургас. За запазване на час и проверяване на работното време, както и за други нотариални услуги, моля позвънете на телефоните на нотариус Надежда Атанасова Маркова. Част от услугите, които нотариалната кантора предоставя на своите клиенти са: сделки с недвижими имоти сделки с МПС устни и писмени консултации посредничество при изясняване волята на страните набавяне на справки, документи, книжа и други изпълнение на завещания и управление на имущество удостоверяване на подписи

Add a comment