За какво мечтаем мъжете

Студена бира

Както се казваше в една реклама от близкото минало „Какво му трябва на човек? Жена и изстудена бира!” После група еманципирани лелички тръгнаха да обвиняват създателите й в сексизъм, но пропуснахме развръзката, защото точно по това време в едната ръка държахме гаджето, а в другата – бирата!

Вярна жена

Освен че една жена трябва да е вярна до гроб на мъжа си, тя трябва да може да готви (задължително!), да глади, да пере, да простира, да чисти, да подрежда къщата, да си гледа децата, да мълчи, когато е необходимо и наред с малкото ни изисквания – да прави страшен секс!

Дебела кесия

Едно е седмица преди заплата да минаваш на филии с пастет и да ползваш градския транспорт до работа, съвсем друго е лятно време да препичаш гъз и плакнеш очички по загорелите дупета на испанките в Майорка, а зимата да се отбиваш през швейцарските Алпи, за да видиш какво прави твоя стар приятел Щефан фон Диетерберген…

Скъпа кола

Е скъпа, скъпа, колко скъпа ще попиташ ти? Толкова, колкото като се счупи някоя част или я заведеш на годишен технически преглед да не се налага да теглиш заем от Световната банка! Запознати твърдят (ние само сме чували), че поддръжката на една такава играчка струва почти колкото една…

1248610019_003Любовница!

Факт е, че тя е също толкова кофти инвестиция, колкото и Ferarri-то, но освен, че и на двете поддръжката им се равнява на брутния вътрешен продукт на Сомалия и Етиопия взети заедно, си приличат и по това, че носят небивала радост на мъжкото око.

Приятелите

Ето няколко вида дейност, които не можеш да правиш без тях: да гледаш Шампионска лига, UEFA, да разцъкваш топчето в неделя, да играеш белот, сантасе, покер, да поркаш в кръчмата (може сам, ама не е яко), да разказваш коя колко се е*е и какви свирки прави, да отидеш на Giuseppe Miazza, Santiago Bernabeo, Wembley (или на Васил Левски), да правиш състезания по най-дълга и звучна пр*дня, ор*гня и т н.

Свободата…

…е на върха на копието, Санчо – казва Дон Кихот на своя другар в миг на дълбоко проникновение…Ние разбираме това, че на върха на „копието” на всеки мъж е залегнала екзистенциалната идеология за необвързаността на лирическия герой със заобикалящия го социум или с две думи: Трябва да се чувстваш свободен да забиваш „копието” си, където пожелаеш!

Източник на статията: utre.bg

Add a comment