Експертни съвети: Как да станем стилни

Как да станем стилни, красиви и добре поддържани? Много жени си задават именно този въпрос. И разбира се, ще трябва да комбинирате общото изображение с грим и прическа. Ако искате да изглеждате ултра екстравагантно и като рок звезда, вземете под внимание всички характеристики на външния вид, да покачете имиджа и хармонията. Не забравяйте да се грижите за себе си – да поправите грима си, да гледате по-често в огледалото, да обръщате внимание на нещата, които ви подхождат, както и на дрехите черно, които си заслужават: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/кои-дрехи-в-черно-си-заслужават.

Бъдете спретнато момиче, следете за хигиената на кожата, косата и разбира се дрехите;

Пренебрегване на класиката. Най-голямата грешка е да се вярва, че класическите неща са само за бизнесмени и офис служители. Погледнете известните музиканти – почти всички от тях, дори фронтмен на младежки групи облечени в класически стил. Защото това е не само безсмъртен, но и моден начин. Ако търсите отговор на въпроса дали да сте стилна жена или стилен мъж, поставете на преден план “класически” стил! Сравнете, облечен човек в спортен стил с елегантен човек облечен в сако, риза и панталони. Ако другото изображение е хармонично допълнено с подходящи фризьорска и аксесоари и очарователен поглед.

Експертни съвети

Как да станем стилни? Вземете вдъхновение от вашите идоли. Обърнете внимание как те носят даден стил, към своите параметри, форма и цвят; Измисли за жар, който и на вас най-много приляга. Например, Джони Деп е почти винаги с шапка, Джак Никълсън с очила, а легендата Мерилин Монро не се появи на публично място без високи токчета;

Регулирайте тенденциите според своите собствени характеристики; Започнете да се интересувате повече от модата, споделете своите наблюдения или се консултирайте с продавач-консултантите в онлайн магазини.

Здравата критика винаги ще ви е полезна, особено ако се приеме за конструктивна; Бъдете прости в общуването, усмихнете се, направете лесна и гладка походка! Дори и да пробвате 3 модерни, скъпи стъпки, не правете лошо впечатление.

Това са само някои съвети за принцеси, забравени и без известни: http://mamaninja.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%8E%D1%82%D0%B0/item/1491-принцеси-забравени-и-безизвестни, които може да вземете под внимание.

Винаги може да опитате основни съвети как да станете красиви и стилни. Промяната по свое усмотрение, може да ви даде творчески импулс в модната област, изображения, вдъхновени от известни личности. Потърсете и друга уникалност и жизнерадостност и оставете своя образ винаги в уникален стил.

Add a comment